Årets julsmak: Ädelost med ton av whisky
Missa inte pepparkakans nya bästis! Årets julsmak från Fjällbrynt är ädelost smaksatt med whisky. En krämig och mild ädelost gjord på svensk hårdost och Kvibille blåmögelost från Halland – med en rund och len ton av whisky. Ett julgott alternativ till den traditionella ädelosten och ett perfekt tillbehör till pepparkakan.
Fjällbrynts Ädelostar till pepparkakor är ju en modern klassiker, men varför inte ta det till nästa steg och imponera på gästerna genom att använda Ädelost som ingrediens i enkla och supergoda tilltugg och mingelmat. På våra receptsidor har vi samlat nya recept och inspiration på hur ädelostarna kan användas i julens matlagning. Idéerna kommer från kokboksförfattarna och matkreatörerna Systrarna Eisenman.
DELA NYHETEN
Fler nyheter
Ta del av de senaste nyheterna från Fjällbrynt
Kunde inte hitta några poster
Försök med en annan filtrering eller sökning.