Fler och fler funderar kring innehållet i det som de äter, och vad producenterna bakom gör och står för. Därför vill vi berätta lite om oss och hur vi arbetar för att kunna leverera produkter vi är stolta över.
Ska vi välja ut tre ord för att beskriva vad Fjällbrynt står för så är det Lekfull, Inkluderande och Trygg. Och när man kokar ner allt det vi levererar till en enda mening så lyder den Naturligt gott på mackan.
Vi har rötterna kvar i vårt ursprungs Jämtland, men tillverkningen sker sedan 2018 i Haninge i en modern, energieffektiv anläggning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och det delar vi med övriga varumärken inom Foodmark-familjen. Vill du kontakta oss så hittar du oss här.
Vi tycker att det ska vara lätt att kunna äta bra. Du kan enkelt breda våra pålägg på bröd av alla de slag – och på annat gott. Med minimalt svinn och god hållbarhet. Många förknippar vår mjukost med utflykter och camping, och det säger ju en hel del om det praktiska.
Alla våra pålägg tillverkas i Sverige. Messmöret görs på vasslepulver och mjukostens huvudingrediens är svensk hårdost.
Stoltheten över våra rötter och vår historia kombinerar vi med nyheter och extra omsorg för framtiden. Fjällbrynt är hållbart hela vägen från val av råvaror till produktion – och konsumtion. Och med några kommande sortimentsnyheter gör vi våra pålägg tillgängliga för ännu fler. Håll utkik i din butik!