Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Om oss

Om oss

MED RÖTTERNA I JÄMTLAND OCH HJÄRTAT PÅ RÄTTA STÄLLET

Fler och fler funderar kring innehållet i det som de äter, och vad producenterna bakom gör och står för. Därför vill vi berätta lite om oss och hur vi arbetar för att kunna leverera produkter vi är stolta över.

Ska vi välja ut tre ord för att beskriva vad Fjällbrynt står för så är det Lekfull, Inkluderande och Trygg. Och när man kokar ner allt det vi levererar till en enda mening så lyder den Naturligt gott på mackan.

Vi har rötterna kvar i vårt ursprungs Jämtland, men tillverkningen sker sedan 2018 i Haninge i en modern, energieffektiv anläggning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och det delar vi med övriga varumärken inom Foodmark-familjen. Vill du kontakta oss så hittar du oss här.

NATURLIGT, HELT ENKELT

Vi tycker att det ska vara lätt att kunna äta bra. Du kan enkelt breda våra pålägg på bröd av alla de slag – och på annat gott. Med minimalt svinn och god hållbarhet. Många förknippar vår mjukost med utflykter och camping, och det säger ju en hel del om det praktiska.

Alla våra pålägg tillverkas i Sverige. Messmöret görs på vasslepulver och mjukostens huvudingrediens är svensk hårdost.

VI GÖR GOTT FÖR FRAMTIDEN

Stoltheten över våra rötter och vår historia kombinerar vi med nyheter och extra omsorg för framtiden. Fjällbrynt är hållbart hela vägen från val av råvaror till produktion – och konsumtion. Och med några kommande sortimentsnyheter gör vi våra pålägg tillgängliga för ännu fler. Håll utkik i din butik!

Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2023 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE