Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Choklad- och dadelbollar med Messmör

Choklad- och dadelbollar med Messmör

1
2
3
4
5
42 röster
Skriv utSkriv ut recept
Fira in julen med dessa supergoda choklad- och dadelbollar med Messmör!
Recept av Systrarna Eisenman
GÖR SÅ HÄR:
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de börjar få lite färg. Låt svalna.
Kör dadlarna i en matberedare till en slät massa.
Tillsätt kakao, messmör och havregryn. Mixa ingredienserna tills allt har blandats.
Forma till bollar och rulla sen i kokos.
INGREDIENSER:
  • 200 gram dadlar utan kärna
  • 3 msk kakao
  • 1 dl Messmör
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl kokosflingor (att rulla bollarna i)
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Original
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Godaste messmörsglassen
Messmörsvisp med bär
Ljuvlig Messmörskola
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE