Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Frukt med kvarg- och messmörsdipp

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

1
2
3
4
5
0 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Kvarg- och messmörsdipp:
Kvarg, naturell
2 dl
2 dl
Messmör
1 dl
1 dl
Frukt till dippen:
Melon, cantaloupe
0,5 st
0,5 st
Ananas
0,5 st
0,5 st
Jordgubbar
250 g
250 g
Äpple
1 st
1 st
Körsbär
1 dl
1 dl

Gör så här

1.

Rör ihop kvarg och messmör, lägg upp i en skål.

2.

Skala melonen och ananasen och skär upp i klyftor. Lägg upp på ett fat.

3.

Snoppa jordgubbarna och dela om de är stora, lägg upp på fatet.

4.

Skär äpplet i klyftor och lägg äppelklyftor och körsbär på fatet.

Klart!

REKOMMENDERADE PRODUKTER:

Messmör Original