Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Frukt med kvarg- och messmörsdipp

Frukt med kvarg- och messmörsdipp

1
2
3
4
5
2 röster
Skriv utSkriv ut recept

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

Rör ihop kvarg och messmör, lägg upp i en skål.

Skala melonen och ananasen och skär upp i klyftor. Lägg upp på ett fat.

Snoppa jordgubbarna och dela om de är stora, lägg upp på fatet.

Skär äpplet i klyftor och lägg äppelklyftor och körsbär på fatet.

INGREDIENSER:
  • 2 dl kvarg, naturell
  • 1 dl messmör original

  • Frukt till dippen:
  • 0,5 st melon, cantaloupe
  • 0,5 st ananas
  • 250 gram jordgubbar
  • 1 st äpple
  • 1 dl körsbär
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Original
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Yoghurtbowl med messmör
Chiapudding med messmör
Lingonripplad Semifreddo med blåbärsgranola
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE