Rör ihop kvarg och messmör, lägg upp i en skål.
Frukt med kvarg- och messmörsdipp
Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
Kvarg- och messmörsdipp:
Kvarg, naturell
2 dl
2 dl

Messmör
1 dl
1 dl
Frukt till dippen:
Melon, cantaloupe
0,5 st
0,5 st
Ananas
0,5 st
0,5 st
Jordgubbar
250 g
250 g
Äpple
1 st
1 st
Körsbär
1 dl
1 dl
Gör så här
1.
2.
Skala melonen och ananasen och skär upp i klyftor. Lägg upp på ett fat.
3.
Snoppa jordgubbarna och dela om de är stora, lägg upp på fatet.
4.
Skär äpplet i klyftor och lägg äppelklyftor och körsbär på fatet.
Klart!
REKOMMENDERADE PRODUKTER: