Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Godaste messmörsglassen

Njut av en len och krämig glass med sötsalt ton av Messmör! Servera gärna med varma hjortron till. Recept av Systrarna Eisenman

1
2
3
4
5
0 röster
6 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 6 portioner

Vispgrädde
5 dl
5 dl
Sötad kondenserad mjölk
1 burk
1 burk
Messmör
250 g
250 g

Gör så här

1.

Vispa grädden tills den får mjuka toppar.

2.

Rör ihop kondenserad mjölk och messmör och vänd ner i grädden.

3.

Häll upp i en form och ställ i frysen tills krämen är genomfryst, ca 6 timmar.

4.

Servera glassen med valfritt tillbehör, gärna varma hjortron.

Klart!

REKOMMENDERADE PRODUKTER:

Messmör original