Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Grillad toast med mjukost Spicy tuna, jalapeño och picklad rödlök

Grillad toast med mjukost Spicy tuna, jalapeño och picklad rödlök

1
2
3
4
5
12 röster
Skriv utSkriv ut recept
  • MÄNGD:
    1 Portioner
  • TILLAGNINGSTID:
    10 minuter
  • FÖRBEREDELSETID:
    5 minuter
GÖR SÅ HÄR:

Bred Mjukost Spicy tuna på 2 skivor toastbröd, toppa med skivad jalapeño, koriander och rödlök, gärna picklad*. Pressa lätt ihop skivorna till en dubbeltoast. Smält en rejäl klick smör på medelhög värme och stek toasten på vardera sida till dess den fått en krispig yta och gyllene färg (alternativt kör i en smörgåsgrill). Ta av från värmen, låt svalna nån minut, och dela sedan diagonalt på hälften. Servera med lite grönsallad eller hugg i direkt som de är!

 

*Picklad rödlök. Koka upp en klassisk 1-2-3-lag av vatten, ättika och socker. Lägg i skivad rödlök och låt stå kylt ett par timmar. PS. gör ett stort lass, det håller 1-2 veckor i kyl!

INGREDIENSER:
  • 2 skiva(or) toastbröd
  • Mjukost Spicy tuna
  • skivad jalapeño efter smak
  • lite koriander
  • lite rödlök, gärna picklad*
  • 1 rejäl klick smör
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Spicy Tuna
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Rostad surdegsbröd mjukost Spicy tuna, avokado och tomater
TortillaHack med mjukost Spicy tuna
Ägg- och mjukostmackan!
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE