Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Grillad toast med mjukost Spicy tuna, jalapeño och picklad rödlök

10 min
1
2
3
4
5
1 röst
1 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 1 portion

Mjukost Spicy tuna
Toastbröd
2 skivor
2 skivor
Skivad jalapeño efter smak
lite koriander
lite rödlök, gärna picklad’
Smör
1 rejäl klick!
1 rejäl klick!

TIPS: *Picklad rödlök. Koka upp en klassisk 1-2-3-lag av vatten, ättika och socker. Lägg i skivad rödlök och låt stå kylt ett par timmar. PS. gör ett stort lass, det håller 1-2 veckor i kyl!

Gör så här

1.

Bred Mjukost Spicy tuna på 2 skivor toastbröd, toppa med skivad jalapeño, koriander och rödlök, gärna picklad*. Pressa lätt ihop skivorna till en dubbeltoast.

2.

Smält en rejäl klick smör på medelhög värme och stek toasten på vardera sida till dess den fått en krispig yta och gyllene färg (alternativt kör i en smörgåsgrill).

3.

Ta av från värmen, låt svalna nån minut, och dela sedan diagonalt på hälften. Servera med lite grönsallad eller hugg i direkt som de är!

Klart!

Rekommenderade produkter:

Spicy Pepper Mjukost