Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Grilled cheese med kyckling och spicy pepper

En frasig grillad macka med en krämig kycklingröra med Spicy Pepper. Perfekt som ett matigt mellanmål, eller ät till lunch eller middag ihop med en grönsallad.

1
2
3
4
5
1 röst
2 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 2 portioner

Spicy Pepper Mjukost
1 tub
1 tub
Stora brödskivor
4 st
4 st
Grillad kyckling
150 g
150 g
Cheddarost
4 skivor
4 skivor
Hackad vårlök
0,5 dl
0,5 dl
Hackad bladpersilja
0,5 dl
0,5 dl
Vitlökspulver
1 tsk
1 tsk
Smör till stekning
Salt och chiliflakes efter smak

Gör så här

1.

Riv sönder kycklingen med två gafflar och lägg i en skål.

2.

Tillsätt vårlök, persilja, Spicy Pepper mjukost, vitlökspulver, salt och chiliflakes.

3.

Bred kycklingröra på en brödskiva, toppa med cheddarost, lägg andra brödet på och bred smör på den övre brödskivan.

4.

Värm lite smör i en stekpanna på medelvärme.

5.

Stek mackan i ca 2 minuter på en sidan eller tills den blir krispig och får gyllenbrun färg. Vänd på mackan och stek i 2 minuter till.

Klart!

Rekommenderade produkter:

Spicy pepper Mjukost