Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Knäckebrödspizza med Spicy Salmon och jalapeño

Knäckebrödspizza med Spicy Salmon och jalapeño

1
2
3
4
5
8 röster
Skriv utSkriv ut recept
  • MÄNGD:
    2 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

Värm ugnen till 225 grader.

Bred mjukosten på knäckebröden.

Fördela tomat, rödlök och jalapeño på mjukosten.

Grilla ”pizzorna” i ugnen i ca 10 minuter eller tills mjukosten börjar få lite färg.

Toppa med rucola och strö över svartpeppar.

Njut!

INGREDIENSER:
  • 2 st små runda knäckebröd
  • 150 gram Spicy Salmon Mjukost
  • 1 st tomat, skivad
  • 0,5 st färsk jalapeno, skivad
  • 1 handfull rucola
  • 0 svartpeppar
REKOMMENDERADE SÅSER:
  • Spicy Salmon
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Rågmacka med Spicy Salmon, potatis, ägg och rödbetor
Omelett med Spicy Salmon och spenat
Rostad surdegsbröd mjukost Spicy tuna, avokado och tomater
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2023 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE