Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Renskavsgryta med messmör och kantareller

Renskavsgryta med messmör och kantareller

1
2
3
4
5
79 röster
Skriv utSkriv ut recept
  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

Stek lök, renskav och kantareller i smör i en stor gryta. Häll i grädde, soja, fond, messmör och mortlad/krossade enbär. Låt koka ihop i ca 10 minuter.

Salta och peppra och i med mycket persilja.

INGREDIENSER:
  • 500 gram renskav
  • 1 st lök
  • 2 dl kantareller
  • 3 dl grädde
  • 2 msk messmör
  • 2 tsk soja
  • 2 msk viltfond
  • 6-8 enbär
  • smör, salt, peppar, persilja
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Original
  • Messmör Lätt
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Viltköttbullar med messmörssås, potatismos och pressgurka
Hamburgare med rödlöksmarmelad och messmörsdressing
Tunnbrödsrulle med messmörsmayo, falafel och rödbetshummus
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE