Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Yoghurtbowl med messmör

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

1
2
3
4
5
2 röster
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

0,8 dl
Messmör naturell, lätt
Messmör naturell, lätt
Yoghurt naturell
6 dl
6 dl
Rårörda blåbär:
2 dl
Blåbär, frysta tinade
Blåbär, frysta tinade
2 msk
Råsocker
Råsocker
Tillbehör:
2 dl
Hallon
Hallon
1 tsk
Frystorkade hallon
Frystorkade hallon

Gör så här

1.

Rör ihop yoghurten och messmöret. Fördela i fyra djupa tallrikar eller glasburkar.

2.

Rör ihop blåbären och råsockret.

3.

Servera med rårörda blåbär och hallon och strö över frystorkade hallon.

Klart!

REKOMMENDERADE PRODUKTER:

Messmör Lätt