Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Yoghurtbowl med messmör

Yoghurtbowl med messmör

1
2
3
4
5
4 röster
Skriv utSkriv ut recept

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

1. Rör ihop yoghurten och messmöret. Fördela i fyra djupa tallrikar eller glasburkar.

2. Rör ihop blåbären och råsockret.

3. Servera med rårörda blåbär och hallon och strö över frystorkade hallon.

INGREDIENSER:
  • 6 dl yoghurt naturell
  • 0,8 dl messmör naturell, lätt

  • Rårörda blåbär:
  • 2 dl blåbär, frysta tinade
  • 2 msk råsocker

  • Tillbehör:
  • 2 dl hallon
  • 1 tsk frystorkade hallon
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Lätt
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Chiapudding med messmör
Frukt med kvarg- och messmörsdipp
Lingonripplad Semifreddo med blåbärsgranola
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE