Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Pasta tagliatelle med messmör, strimlad biff, purjolök, paprika, zuccihni och basilika

Pasta tagliatelle med messmör, strimlad biff, purjolök, paprika, zuccihni och basilika

1
2
3
4
5
21 röster
Skriv utSkriv ut recept

Krämig och jättegod pasta, vill man kan man hoppa över köttet och äta den här pastan vegetarisk eller med kyckling. Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    6 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

Koka pastan enligt förpackningen. Strimla biffen och stek strimlorna runt om, salta och peppra.

Strimla purjolöken, paprikan och zucchinin. Fräs grönsakerna i lite smör eller olja i en stor kastrull. Lägg i pastan och rör ner cremé fraiché och messmör. Smaka av med salt och peppar.

Toppa pastan med basilika och parmesanost.

INGREDIENSER:
  • 400 gram tagliatelle
  • 300 gram biff
  • 10 cm purjolök
  • 1 st röd paprika
  • st zucchini
  • 2 dl lätt cremé fraiché
  • 2 msk messmör
  • 2 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) malen svartpeppar
  • 2 msk smör, oliv eller rapsolja till stekning

  • Toppa med:
  • 1 handfull färsk basilika
  • 1 handfull hyvlad parmesan
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör
  • Messmör Original
  • Messmör Lätt
  • Messmör Natur
  • Messmör Gammeldags
DELA RECEPT
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE