Fjällbrynt delar ut mjukost till hungriga löpare och publik!

SKRIVET KL 10:58, 26 september 2015

Över 30.000 deltog i Tjejmilen, landets största idrottsevenemang för kvinnor och självklart var Fjällbrynt på plats för att snabbt fylla på energin hos löparna och deras supportrar.


Fjällbrynt sponsrar välgörenhetsloppet Run For Shelter!

SKRIVET KL 10:54, 25 september 2015

Årets blev en riktig succé! Vädergudarna var på vår sida, vilket gjorde att barnen kunde få provsitta en öppen veteranbil, leka i hoppborgen och få grillkorv med bröd. Löparna tyckte att banan var riktigt tuff men rolig att springa. Alla löpare, funktionärer och åskådare fick njuta av mackor med Fjällbrynt mjukost och det som blev över skänktes till organisationen Convictus. Team Jobzone Norge vann stafetten och fick dela ut överskottet på 57.487 kr till Convictus under kvällens fest.


Fjällbrynts mjukost har fått nytt utseende

SKRIVET KL 11:25, 23 oktober 2014

Svenskarna älskar mjukost – Fjällbrynt säljer mer än 180 ton per år av storsäljaren räkost. Mjukosten är ett givet pålägg på mackorna innan träningen, i skidbacken, på skogspromenaden, till kvällsfikat eller på föräldramötet. Nu har det klassiska pålägget fått en ny, inspirerande förpackning. Genomsnittssvensken äter cirka 60 kg bröd årligen, vilket blir många mackor under ett år. Mjukost är ett pålägg som är uppskattat för att det är smidigt, praktiskt och smakar gott på mackan. Nu har hela mjukostsortimentet frånLäs mer