Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Macka med messmör, hallonmarmelad & jordnötter

Macka med messmör, hallonmarmelad & jordnötter

1
2
3
4
5
15 röster
Skriv utSkriv ut recept

Variant på den Amerikanska ”Peanutbutter/jam sandwich”. Servera gärna med ett glas iskall mjölk.
Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

1. Rosta eller smörstek bröden.

2. Bred på messmör.

3. Klicka på marmeladen och strö över jordnötter.

INGREDIENSER:
  • 4 st stora skivor surdegsbröd t.ex. Le vain
  • 8 msk messmör gammaldags eller original
  • 4 msk hallonmarmelad
  • 4 msk salta jordnötter
  • Smör till stekning
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Gammeldags
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Frukt med kvarg- och messmörsdipp
Yoghurtbowl med messmör
Chiapudding med messmör
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE