Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Macka med messmör, hallonmarmelad & jordnötter

Variant på den Amerikanska ”Peanutbutter/jam sandwich”. Servera gärna med ett glas iskall mjölk. Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

1
2
3
4
5
1 röst
4 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 4 portioner

Stora skivor surdegsbröd t.ex. Le vain
4 st
4 st
Messmör Gammeldags / Messmör Original
8 msk
8 msk
Hallonmarmelad
4 msk
4 msk
Salta jordnötter
4 msk
4 msk
Smör till stekning

Gör så här

1.

Rosta eller smörstek bröden.

2.

Bred på messmör.

3.

Klicka på marmeladen och strö över jordnötter.

Klart!

Rekommenderade produkter

Messmör Gammeldags