Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Messmör & kola milkshake

Messmör & kola milkshake

1
2
3
4
5
2 röster
Skriv utSkriv ut recept

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

1. Vispa grädden.

2. Sätt in 4st milkshakeglas i kylen i 10 minuter.

3. Lägg messmör och vaniljglass i en mixer. Häll på mjölken och mixa ihop.

4. Ringla kolasåsen i glasen och häll upp milkshaken.

5. Toppa med vispad grädde och bär. Pudra kakao på.

INGREDIENSER:
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 msk messmör original
  • 8 kula(or) vaniljglass
  • 2,5 dl mjölk
  • 4 msk kolasås
  • 1 dl hallon
  • 1 dl körsbär
  • 1 tsk kakao
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Lingonripplad Semifreddo med blåbärsgranola
Nötkaka med choklad- och messmörsglasyr
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE