Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Tryffel med messmör

Tryffel med messmör

1
2
3
4
5
44 röster
Skriv utSkriv ut recept

 

 

GÖR SÅ HÄR:

Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden tillsammans med messmöret och häll över chokladen. Tillsätt smöret i små bitar och rör tills tryffeln känns jämn. Lägg bakplåtspapper i botten på en form, cirka 20×25 cm. Häll i chokladröran och strö över mandelhacket. Låt stelna, skär i bitar – servera.

INGREDIENSER:
  • 300 gram riktigt mörk, fin choklad
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 150 gram Fjällbrynt Messmör
  • 30 gram smör
  • 2 dl 2 dl rostad och saltad mandel, grovhackad
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Original
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Pepparkakor med ädelost och fikonmarmelad
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE