Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Chiapudding med messmör

Chiapudding med messmör

1
2
3
4
5
14 röster
Skriv utSkriv ut recept

Receptet är framtaget tillsammans med kocken och konditorn Elisabeth Johansson.

  • MÄNGD:
    4 Portioner
GÖR SÅ HÄR:

1. Blanda mjölken och chiafrön i en bunke och rör om ca 5 min.

2. Tillsätt honung och messmör.

3. Häll upp i portionsformar.

4. Låt stå i kylen över natten, servera med frukt och bär.

INGREDIENSER:
  • 4 dl havre- eller mandelmjölk
  • 1 dl chiafrön
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 msk messmör original
  • 1 dl blandad frukt och bär till topping
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Messmör Original
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Yoghurtbowl med messmör
Frukt med kvarg- och messmörsdipp
Macka med messmör, hallonmarmelad & jordnötter
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE