Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Pepparkaksstavar med Ädelost-dip

Pepparkaksstavar med Ädelost-dip

1
2
3
4
5
6 röster
Skriv utSkriv ut recept

Servera årets pepparkakor på ett nytt sätt – och med nya tillbehör!

GÖR SÅ HÄR:

Istället för att stansa ut de klassiska formarna ur pepparkaksdegen skär du degen i stavar innan gräddning.

 

Pepparkaksstavarna är perfekta för att doppa i Fjällbrynt Ädelost. Använd Ädelost Mild för en klassisk smak, eller Ädelost med ton av whisky för en lite fylligare smak.

 

Servera pepparkakorna och ädelostdippen tillsammans med något sött, exempelvis smörstekta äppelbitar som fräst i smör och socker, eller en god fikon- eller björnbärsmarmelad.

INGREDIENSER:
  • 1 tub(er) Ädelost Mild eller Ädelost med ton av Whisky
  • Pepparkaksdeg eller färdiga pepparkakor
  • Valfri marmelad eller smörstekta äpplen
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Ädelost Mild
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Pizza bianco med Ädelost, grönkål, fikon och hasselnötter
Krustader fyllda med Ädelost, valnötter och granatäpplekärnor
Godaste messmörsglassen
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE