Fjällbrynt logo
  • Start
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
    • Vår historia
    • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Frågor och svar
Navigation
Fjällbrynt ∕ Recept ∕ Pizza bianco med Ädelost, grönkål, fikon och hasselnötter

Pizza bianco med Ädelost, grönkål, fikon och hasselnötter

1
2
3
4
5
9 röster
Skriv utSkriv ut recept

Ett gott och överraskande tilltugg till glöggminglet eller julbordet!

GÖR SÅ HÄR:

Gör egen pizzadeg eller köp färdig om du vill att det ska gå riktigt snabbt.

 

Bred ut Fjällbrynt Ädelost över degen. Använd Ädelost Mild för en klassisk smak, eller Ädelost med ton av whisky för en lite fylligare smak.

 

Massera grönkål med olivolja och fördela blandningen över pizzan tillsammans med fikon skurna i klyftor. Strö över hackade hasselnötter.

 

Grädda pizzan i 225 grader tills degen har börjat få lite färg.

 

Servera genast!

INGREDIENSER:
  • Pizzadeg
  • Ädelost Mild eller Ädelost med ton av whisky
  • Grönkål
  • Fikon
  • Hasselnötter
REKOMMENDERADE PRODUKTER:
  • Ädelost Mild
DELA RECEPT

Fler inspirerande recept

Krustader fyllda med Ädelost, valnötter och granatäpplekärnor
Pepparkaksstavar med Ädelost-dip
Choklad- och dadelbollar med Messmör
Frågor och svar

Vill du veta mer? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som rör våra produkter och tillverkning.

Frågor och svar
Vi är en del av Foodmark
Rydbergs
Lohmanders
FJÄLLBRYNT SEDAN 1939
Jensens Koekken
Delikatessfabriken
Saltfabrik
Mills
Fjällbrynt
Löfströms Allé 5, 172 66 Sundbyberg
Postadress: Box 2004, 174 02 Sundbyberg
  • Våra pålägg
  • Recept
  • Om oss
  • Kontakt
  • Integritetspolicy
©2025 foodmark ab,
ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE